Siirry sisältöön

Etsimme toimintaamme uusia vapaaehtoisia. Olisitko se sinä? Vapaaehtoisena voit toimia sinua itseäsi kiinnostavissa työtehtävissä ja oman aikataulusi mukaan. Tarjolla lyhyitä ja pidempiä vapaaehtoistehtäviä. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi valokuvaaminen tai videokuvaaminen? Vai haluatko olla mukana erilaisissa tapahtumissa? Kerro meille, mitä haluaisit tehdä.

Vapaaehtoisena voit toimia sinua itseäsi kiinnostavissa työtehtävissä ja oman aikataulusi mukaan.

Vapaaehtoistehtäviä

Luovuta aikaasi

Tule mukaan meidän järjestämiimme tapahtumiimme tai messuille ja tilaisuuksiin, joissa työtehtäviäsi ovat esimerkiksi elinluovutuskorttien jakaminen, neuvonta, tietovisan pitäminen tai ständin pystyttäminen.

Luovuta osaamistasi

Harrastatko valokuvausta? Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi valokuvausta ja/tai videokuvaamista tapahtumissa. Valokuvaajana voit myös olla apuna kuvapankin täydentämisessä. Sykkiikö sydämesi sosiaalisille medialle? Voit avustaa sosiaalisen median sisällöntuotannossa.

Luovuta työaikaasi

Saatko käyttää työpaikallasi ja työaikanasi aikaa hyväntekeväisyyteen? Haluaisitko järjestää työpaikallasi tapahtuman, jossa kerrot elinluovutuksessa? Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi infotilaisuuden järjestäminen tai elinluovutuskorttien jakaminen omalla työpaikallasi.

Luovuta oppilaitoksesi

Haluaisitko innostaa oppilaskuntaa tekemään hyvää? Haluaisitko olla järjestämässä oppilaitoksessa elinluovutuskorttien jakotilaisuuden? Vain mielikuvituksesi on rajana, kun mietit, miten voit levittää tietoa elinluovutuksesta juuri sinun koulussasi.

Keksitkö itse lisää? Kerro niistä meille.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Täytä lomake ja kerro mielenkiinnostasi ryhtyä vapaaehtoiseksi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään, lähetämme lomakkeen täyttäneille lisätietoa vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista.

Joukko iloisia vapaaehtoisia Kotkan Meripäivillä sateisessa säässä

Jos sinulla herää kysymyksiä, niin ota yhteyttä

Tuula Makkonen
Vapaaehtoistyön koordinaattori
050 5498 146
tuula.makkonen@muma.fi(avautuu uuteen ikkunaan)

Mervi Kallio näyttää elinluovutuskorttia

“Minulle kortin allekirjoittaminen antaa lohtua siitä, että voin kuoltuanikin auttaa jotakin muuta, ehkä jopa pelastaa jonkun hengen.

Mervi Kallio, urheilutoimittaja

Sampo Marjamaa näyttää elinluovutuskorttia.

“On hyvä, että elimet menevät varaosiksi niitä tarvitseville.”

Sampo Marjomaa, mediapersoona